18 november 2018 jubileumconcert t.g.v. 40 jaar bestaan

Op 18 november vierde Dameskoor Middelwijck het 40 jaar bestaan in Breidablick met een gastoptreden van het Beemster Kinderkoor. De zaal was bomvol!

Dameskoor Middelwijck bestaat in 2018 precies 40 jaar.

Dameskoor Middelwijck viert dit jaar het feit dat 15 jaar geleden het koor is opgericht. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er zijn diverse activiteiten gepland.
Om alvast in de stemming te komen werd ter gelegenheid van dit feestjaar op maandagmiddag, 23 april (normaliter een repetitiemiddag), een feestelijk voorschotje genomen. In restaurant 'Alles met Liefde' op het Marktplein in Middenbeemster. 

Het jubileum zal op zondagmiddag 18 november 2018 gevierd worden met een feestelijk concert in Breidablick. Als gast is hierbij uitgenodigd het Beemster Kinderkoor.

Gezellig samenzijn in restaurant 'Alles met Liefde' op het Marktplein in Middenbeemster.

Ter gelegenheid van dit feestjaar werd op maandagmiddag, 23 april (normaliter een repetitiemiddag), een feestelijk voorschotje genomen. We genoten van een High Tea tijdens een gezellig samenzijn in restaurant 'Alles met Liefde' op het Marktplein in Middenbeemster. 

Op deze middag ontving ons oudste lid, mevr. E. van Wersch een oorkonde van de Bond van Zangverenigingen NH. Zij is al sinds 1991 lid van het koor.